Prezentare
Istoric
Oferta educationala
Echipa manageriala
Strategia scolii
Evenimente
Resurse umane
Galerie foto
Proiecte
Parteneriate
Legaturi
Proiecte europene

 

LDV IVT: EXPERIENTE DE INVATARE PENTRU ABILITATI IMBUNATATITE

 

Grupul ţintă al acestui proiect sunt elevi ai claselor a XI liceu tehnologic , ruta directă, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, care se pregătesc pentru calificările de technician designer vestimentar şi technician în achiziţii şi contractări. La momentul selecţionării participanţilor la mobilitate 15 participanţi au fost în clasa a XI-a şi 15 au fost în clasa a X-a, aceasta datorită faptului că cele două fluxuri se desfăşoară în ani şcolari diferiţi.
Scopul acestui proiect este de a oferi posibilitatea participantilor de a se perfectiona in domeniul pe care îl studiază astfel încât să le fie mai uşoară integrarea pe piaţa muncii , folosirea de instrumente, aparatură, echipamente şi tehnologii pentru asigurarea calităţii şi satisfacerea cerinţelor pieţei, dezvoltarea spiritului antreprenorial, descoperirea de noi motivaţii pentru formarea continuă după terminarea şcolii, dezvoltarea competenţelor lingvistice prin învăţarea limbii spaniole .
Deşi grupul de participanţi este format din două tipuri de elevi, cu specializări diferite, obiectivele proiectului şi nevoile acestora de formare sunt aceleaşi.
În urma participării la acest stagiu de formare , participanţii îşi vor dezvolta competenţe necesare viitoarei lor meserii, competenţe prevăzute în Standardul de Pregătire Profesională nivel 3 şi vor fi capabili, la finalizarea ciclului de şcolarizare oferit de instituţia noastră de a de a se integra pe piaţa muncii indiferent de exigenţele acesteia, să iniţieze o afacere pe cont propriu sau să işi continue studiile.
Organizaţii de primire: primire Confecciones Montilla S.L.,Confecciones Jose Pichel, Todoenofi, Serigamp, Euroinnova Formacion, S.O.S Racismo Granada, Spania
Organizaţie intermediară : M.E.P. EUROPROJECTS GRANADA
Perioada de derulare: 09.05-29.05.2011 (fluxul 1) şi 11.01-31.01.2012 (fluxul 2)
Responsabil: ing. Anca Lupei
Buget: 92712 euro.

 

  

 

 

Imagini
                                                                                                                     Home   |   Contact      Termeni si conditii